Όταν η τράπεζα φέρεται όπως ένας μέσος Ελληνάρας

Έπειτα από χρόνια πληρωμών που ξεπερνούν ακόμη και το διπλάσιο ποσό του αρχικού δανείου λόγω υψηλών επιτοκίων και δικαστικών εξόδων, η τράπεζα πρότεινε έναν διακανονισμό για το υπόλοιπο του ποσού.

Έναν βολικό διακανονισμό στα 250 ευρώ μηνιαίως για ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, που θα έβαζε τέλος στους εξοντωτικούς τόκους.

Ενώ λοιπόν ο διακανονισμός εξυπηρετείται ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ, το κινητό χτυπά και στην άλλη άκρη της γραμμής είναι ένα καινούργιο πρόσωπο στη ζωή μας: ένας υπάλληλος της εταιρείας διαχείρισης κόκκινων δανείων (τα funds που έχετε βαρεθεί να διαβάζετε στα site οικονομικής ενημέρωσης) στην οποία πουλήθηκε το σχετικό χαρτοφυλάκιο. Τί ήθελε; Να μας ενημερώσει ότι οι δύο πρώτες δόσεις δεν έχουν πληρωθεί. Παρά τις διαβεβαιώσεις ότι το πόσο έχει πληρωθεί ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ για τον Αύγουστο και τον Σεπτέμβρη και την επίκληση των σχετικών ΑΠΟΔΕΙΞΕΩΝ, το fund μας παρέπεμψε στην τράπεζα, διότι αυτή ήταν υπεύθυνη για την λάθος πληροφόρηση.

Κι εδώ αρχίζουν τα νεύρα. Η τράπεζα να λέει ότι δεν μπορεί να κάνει τίποτα τώρα που πουλήθηκε το δάνειο και η μόνη “παρηγοριά” να είναι ότι το ίδιο συνέβη και σε άλλους δανειολήπτες!!
Ξαναλέω, όλα αυτά ενώ υπάρχουν αποδείξεις πληρωμών!
Ντροπή σας ρε!

Το όλο σκηνικό μου θυμίζει μέσο Ελληνάρα επιχειρηματία ή τον κουτοπόνηρο μικροαστό που προσπαθεί να επωφεληθεί το παραμικρό από του γύρω τους και όχι μια τράπεζα που, εδώ που τα λέμε, τα δημόσια κεφάλαια την έσωσαν εις τριπλούν μέσα στην κρίση!

Χαλάλι λοιπόν τα 500 ευρώ στην εν λόγω ελληνική τράπεζα (spoiler alert: αυτή που επί του παρόντος έχει τα πιο αδύναμα οικονομικά μεγέθη), είναι μια σταγόνα στη λίμνη σε σύγκριση με τα γαμ@#@#@κα που έχουν πληρωθεί επί χρόνια.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

A WordPress.com Website.

Up ↑

%d bloggers like this: