Εσύ-Γίνε-Ήρωας

YouBeHero.com/gr: Η πρώτη πλατφόρμα στην Ελλάδα που στηρίζεις την οργάνωση που μιλάει στην καρδιά σου, απολαμβάνοντας online shopping.

Πολλές οθόνες! Ένας κόσμος γεμάτος screens υψηλής ανάλυσης. Ένας κόσμος με ένα εύρος ψηφιακό που μπορεί κανείς να κάνει σχεδόν τα πάντα. Ξεκουράζει, ίσως, τα μάτια του χαζεύοντας τη θέα από το γυάλινο παράθυρο και μετά από λίγα λεπτά, επανέρχεται στο γυαλί της οθόνης. Υπολογιστές, κινητά, τηλεοράσεις! Η τεχνολογία τρέχει τόσο γρήγορα! Πόσες φορές ακούγεται αυτό! Αλήθεια, τρέχει! Τι γίνεται, όμως, όταν αφουγκράζεσαι τη δυναμική της για το ευρύτερο καλό;

Είμαστε οι YouBeHero! Η πρώτη ηλεκτρονική πλατφόρμα στην Ελλάδα που μπορείς να κάνεις ηλεκτρονικές αγορές από 463 (μέχρι στιγμής), e-shops και να υποστηρίξεις μέσω δωρεάς, χωρίς κανένα επιπλέον κόστος μια από τις 40 (μέχρι στιγμής) οργανώσεις. Αυτή που μιλάει στην καρδιά σου, για τον άνθρωπο, το περιβάλλον, τα ζώα.

Το YouBeHero ιδρύθηκε το 2019. Ξεκινήσαμε 3 και σήμερα είμαστε περίπου 15 άνθρωποι, όλοι εθελοντές, όλοι από διάφορα μέρη της Ελλάδας και του κόσμου. Είμαστε designers, προγραμματιστές, δικτυάδες, δημοσιογράφοι, κειμενογράφοι, φοιτητές (προπτυχιακοί, μεταπτυχιακοί και διδακτορικοί), φωτογράφοι, κηπουροί, μάγειρες, γονείς και γενικά σκληρά εργαζόμενοι. Όλοι έχουμε κοινό τον εθελοντισμό, την προσφορά, την αλληλεγγύη.

Η αποστολή μας, λοιπόν, είναι η δημιουργία δωρεάν, επαναλαμβανόμενων δωρεών προς τις οργανώσεις για την επίτευξη των στόχων τους και η ενημέρωση του κόσμου γύρω από το έργο που παράγουν. Όλοι μας εδώ εργαζόμαστε για να συνεισφέρουμε στην κοινωνία, να ενημερώσουμε, να ευαισθητοποιήσουμε, έχοντας ως εργαλείο τις γνώσεις μας και τη θέληση για έναν καλύτερο κόσμο. Ο σεβασμός, η κατανόηση, η αγάπη και η στήριξη είναι ανάμεσα στα δομημένα χαρακτηριστικά της συνεργασίας μας μέσα στην ομάδα.

Μπορείς να δεις το παρακάτω βίντεο για να καταλάβεις καλύτερα →

Το επόμενο βήμα είναι καθοριστικό … γίνε μέλος στο YouBeHero.com, ακολούθησε τις οδηγίες και ξεκίνα τις ηλεκτρονικές σου αγορές, απολαμβάνοντας τρέχουσες προσφορές και εκπτώσεις από μεγάλα καταστήματα. Υποστήριξε τώρα την Οργάνωση που επιθυμείς και κάνε δωρεάν δωρεές!

Μην παραλείψεις να κατεβάσεις και τον Ηρωικό Ενθυμητή για να μην ξεχνάς ποτέ να κάνεις την δωρεά προς την οργάνωση που υποστηρίζεις.
https://www.youbehero.com/gr/plugin

Πολλές Οθόνες, ναι! Ένας κόσμος γεμάτος screens υψηλής ανάλυσης! Ένας κόσμος με ένα εύρος ψηφιακό που μπορείς να κάνεις σχεδόν τα πάντα! Ξεκούρασε, ίσως, τα μάτια σου χαζεύοντας τη θέα από το γυάλινο παράθυρο και μετά από λίγα λεπτά, επανέρχεσαι στο γυαλί της οθόνης. Αυτήν τη φορά η οθόνη σου είναι λίγο πιο φωτεινή. Απλώς γιατί η δική σου επιλογή, μόλις έκανε κάποιον, κάπου να χαμογελάσει. Καλώς όρισες στο YouBeHero!

Παραμένουμε πάντα στη διάθεσή σου

Αν έχεις κάποια γενική απορία, στείλε μας ένα email στο info@youbehero.com και θα σου απαντήσουμε μέσα σε μια ημέρα.

Αν θέλεις να μάθεις περισσότερα για τον τρόπο σκέψης μας, μπορείς να διαβάσεις μερικά άρθρα στο blog μας → https://blog.youbehero.com/

Αν θέλεις να συμμετέχεις και εσύ στην προσπάθεια, περιμένουμε το βιογραφικό σου στο info@youbehero.com

Για να μαθαίνεις τα νέα των οργανώσεων αλλά και τα δικά μας, ακολούθησε μας στο Facebook ή και στο Instagram.

Δεν κοστίζει τίποτα ωστόσο αξίζει όλα τα λεφτά του κόσμου.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

A WordPress.com Website.

Up ↑

%d bloggers like this: