Το μίσος πουλάει

Ένα μήνυμα προς τα γελοία ελληνικά μέσα ενημέρωσης, που προσπαθούν να αγχώσουν όσο περισσότερο μπορούν τον μέσο πολίτη και να καλλιεργήσουν αυτήν την απέχθεια μεταξύ των λαών, σε μία προσπάθεια να κερδίσουν λίγα hits.

Ο Αλβανός πρωθυπουργός Έντι Ράμα έδωσε μία συνέντευξη στο Mega λοιπόν.

Συμφωνώ ή δεν συμφωνώ με τις πολιτικές του (για να είμαι ειλικρινής δεν τον έχω τόσο σε εκτίμηση), αυτή η συνέντευξη ήταν μια ομιλία φιλίας.

Μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την Ελλάδα και ακόμη και για τους πολιτικούς της, είπε τα καλύτερα επίσης για την Τουρκία και μίλησε για την ανάγκη διαλόγου.

Δεν το περίμενα και πραγματικά εξεπλάγην θετικά από τον τεράστιο θαυμασμό και την ευγνωμοσύνη που έδειξε στον ελληνικό λαό.

Αποθέωσε τους Έλληνες πολίτες.

Απλά διαβάστε τη συνέντευξή του και θα καταλάβετε.

Μάντεψε λοιπόν:

Όλα τα ελληνικά μέσα που έχω δει μέχρι στιγμής, κράτησαν μόνο την ατάκα “είμαι περήφανος που είμαι φίλος του Ερντογάν”, για ευνόητους λόγους -το ίδιο είπε και για τον δικό μας πρωθυπουργό εν τω μεταξύ.

Βλέπω τίτλους σε blog (“τουρκόγυφτος” και λοιπές εκφράσεις “υψηλού” επιπέδου) που παραπέμπουν σε κοινωνία χαμηλού επιπέδου, με εκφράσεις που δεν θα χρησιμοποιούσε ούτε η πιο χυδαία τουρκική ή αφρικανική εφημερίδα.

Λέμε για τις τουρκικές φιλο-κυβερνητικές εφημερίδες, οι οποίες είναι επιεικώς απαράδεκτες, προκλητικές και χυδαίες, ωστόσο βλέπω ότι στο ίδιο επίπεδο βρισκόμαστε κι εμείς.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

A WordPress.com Website.

Up ↑

%d bloggers like this: