Μία καλοκαιρινή playlist για πάρτη σας

Μύρισε καλοκαιράκι.
Καλά, όχι και τόσο εδώ στην Ολλανδία, αλλά στην Ελλάδα σίγουρα ναι!

Οι φίλοι μας οι κάγκουρες, οι μποντιμπιλντεράδες και οι κλαρινογαμπροί, έχουν ήδη ξεκινήσει τα πρώτα πουσ-άπς για την καλοκαιρινή τους εμφάνιση, ενώ οι πρώτες εξατμίσεις έχουν ήδη γυαλιστεί.

Τί άλλο συμπληρώνει ένα τέλειο καλοκαίρι εκτός από τα βουνά και το stalking στην παραλία; Οι μουσικάρες φυσικά. Εδώ είμαι λοιπόν να σας ετοιμάσω μία αγαπημένη πλέιλιστ για να μπείτε σε καλοκαιρινό μουντ.

Σκέφτηκα το εξής: να κοιτάξω στη μουσική μου και να διαλέξω τα πρώτα 100 τεμάχια που μου θυμίζουν καλοκαίρι. Σε αυτό το σημείο να τονίσω ότι δεν πρόκειται απαραίτητα για τραγούδια που μιλούν για καλοκαίρι ή έχουν «καλοκαιρινό ρυθμό». Μιλάω για κομματάρες που μου θυμίζουν καλοκαιρινές στιγμές προσωπικά. Όλων των ειδών στιγμές. Κομμάτια που έπαιζαν όταν δούλευα πιτσιρικάς στα beachόμπαρα, κομμάτια που μου θυμίζουν ερωτικά καλοκαίρια, κομμάτια με τα οποία κοπανιόμασταν στα μπαράκια, κομμάτια που άκουσα σε καλοκαιρινές συναυλίες, κομμάτια που απλά έτυχε να ακούσω πρώτη φορά ενώ βρισκόμουν σε μία ξαπλώστρα.


Οπότε συγκρατήστε από τώρα σκέψεις τύπου «που κολλάει το ένα κομμάτι με το άλλο».


Enjoy!!

Μου λείπει αυτό το μέρος…

One thought on “Μία καλοκαιρινή playlist για πάρτη σας

Add yours

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

A WordPress.com Website.

Up ↑

%d bloggers like this: