Απόλυτα μπερδεμένος φανατικός νεοφιλελές, δεν ξέρει αν τελικά υποστηρίζει ή όχι τους πολέμους

Έπαθα πάλι “Κουλούρι”...

Σε απόλυτη σύγχυση βρίσκεται συμπολίτης μας-σθεναρός υποστηρικτής του νεοφιλελεύθερου καπιταλιστικού συστήματος, εν μέσω ενός τραγικού πολέμου μετά την εισβολή του ιμπερεαλιστή Πούτιν στην Ουκρανία.

Ειδικότερα, ο εγκέφαλος του συμπολίτη μας αρνείται να συμβιβαστεί με την καταδίκη του πολέμου, καθώς είναι η πρώτη φορά που βρίσκεται υπέρ των αμυνόμενων. Ως αποτέλεσμα, η καθαρή θέση του συμπολίτη μας κατά του Πούτιν και αυτού του πολέμου, ήρθε σε πλήρη αντίθεση με την μέχρι πρότινος λειτουργία του εγκεφάλου.

Το πρόβλημα ήρθε στην επιφάνεια μετά από συζήτηση με κοντινό του άνθρωπο, ο οποίος μίλησε στο blog μας. Όπως μας είπε, η συζήτηση εξελίχθηκε κάπως έτσι:

– Ώστε είσαι ξεκάθαρα κατά του πολέμου. Μπράβο φίλε, ωραίος!

– Εννοείται. Ο πόλεμος αυτός είναι μία καταστροφή. Να φανταστείς, χθες έγραψα “Pray for Ukraine” σε φωτό με την κοπέλα μου στο Insta. Να βοηθήσουμε τους Ορθόδοξους Ουκρανούς αδερφούς μας.

– Άρα καταδικάζεις και όλους τους πολέμους, και των ΗΠΑ φαντάζομαι, που εισέβαλαν και κατέστρεψαν Ιράκ-Αφγανιστάν-Γιουγκοσλαβία. Επίσης, φαντάζομαι πως τάσσεσαι υπέρ των προσφύγων που έφθασαν στις ακτές μας όλα αυτά τα χρόνια.

– Άλλο αυτό.

– Γιατί άλλο αυτό;

– Δεν ξέρω.

– Δεν σε πιάνω.

– Δεν ξέρω.

– ;;;

– Έξω οι κομμουνιστές.

– Μα ο Πούτιν είναι καραδεξιός.

– Δεν θα γίνουμε σοβιετία.

– ;;;”.

Η κατάσταση έγινε ακόμη χειρότερη μετέπειτα, όταν ο συμπολίτης μας-φανατικός νεοφιλελές άσκησε κριτική σε δήθεν “υποστηρικτές” του Πούτιν, οι οποίοι άνθρωποι απλά λένε το αυτονόητο και βάζουν τον Πούτιν στην ίδια κατηγορία με τις ΗΠΑ και όλες τις ιμπερεαλιστικές δυνάμεις, καταδικάζοντας το τέρας του πολέμου από όπου και αν προέρχεται.

Μετά και τις παραινέσεις των δικών του ανθρώπων, ο συμπολίτης μας-νεοφιλελές μετέβη κατευθείαν για εξετάσεις στον γιατρό. Όπως απεδείχθη, πάσχει από οξεία νεοφιλελεύθερη υποκριτίτιδα, μία σοβαρή αρρώστια που θεραπεύεται μόνο με ενέσεις ενσυναίσθησης.

Από παρόμοια αρρώστια, τη λεγόμενη οξεία ακρο-υποκριτίτιδα, φέρεται να πάσχουν επίσης ακραίοι αριστεροί και δεξιοί, οι οποίοι τάσσονται φανατικά υπέρ του Πούτιν• οι μεν επειδή θέλουν όπως και δήποτε να είναι κατά των ΗΠΑ, οι δε επειδή έχουν πάθος με τους δικτάτορες.

Δυστυχώς, οι οργανισμοί των περισσότερων πασχόντων, φαίνεται να παρουσιάζουν αλλεργία στις ενέσεις ενσυναίσθησης, οπότε αυτές οι καταστάσεις χαρακτηρίζονται ως ανίατες.  

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

A WordPress.com Website.

Up ↑

%d bloggers like this: