Φθάνει πια με την πανδημία των δυστυχημάτων

Post του blog στο Facebook…

Μέσα στην θλιβερή επικαιρότητα των τελευταίων ημερών, προστέθηκε μία τραγωδία.

Ένα ανεύθυνο άτομο που είχε ως συνήθειο να τρέχει με ιλιγγιώδη ταχύτητα μέσα σε κατοικημένη περιοχή, έκοψε το νήμα της ζωής σε μία κοπέλα 15 χρονών, ενώ η 37χρονη μητέρα και η 11χρονη αδερφή της δίνουν μάχη για τη ζωής τους.

Δεν μιλάμε για ένα δυστυχές γεγονός που μπορεί να συμβεί σε όλους μας.

Μιλάμε για τραγωδίες που προέρχονται από ψευτομαγκάκια που συστηματικά και επί χρόνια, αποτελούν κίνδυνο για τη δημόσια υγεία και ντροπή για την κοινωνία.

Όταν συστηματικά τρέχεις σαν τρελός δεν είσαι απλά ανεύθυνος, είσαι ένας πραγματικός εγκληματίας. Ένα τομάρι που αδιαφορεί παντελώς για την ασφάλεια των γύρω του.

Επειδή και στην επαρχία από όπου κατάγομαι υπάρχουν άτομα που κάνουν το ίδιο (και οι περισσότεροι είναι άτομα μιας συγκεκριμένης κοινωνικής ομάδας που δεκαετίες τώρα είναι υπεράνω του νόμου, που αν τους κάνεις και παρατήρηση παίζει να σκάσουν είκοσι άτομα με όπλα έξω από το σπίτι σου) και είναι θέμα χρόνου να στερήσουν και άλλες ζωές, πρέπει επιτέλους η πολιτεία να βάλει τέλος με δραστικά μέτρα και να σταματήσει να βλέπει τα πάντα ψηφοθηρικά: κάμερες παντού για επιβολή υπέρογκων προστίμων και μπάρες μεταξύ των λωρίδων. Παραδειγματική τιμωρία όσων σκορπούν τον θάνατο.

Είμαστε στο 2022. Φθάνει με την πανδημία των δυστυχημάτων στη χώρα μας.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

A WordPress.com Website.

Up ↑

%d bloggers like this: