Αν δεν είχαμε FB

Το story του παρακάτω άρθρου είναι το εξής: σκεφτόμουν να κλείσει η σελίδα του blog στο FB γιατί δεν ήθελα πλέον να έχω προσωπικό προφίλ στο ΦουΒου (ακόμη και με ψευδώνυμο). Μετά όμως σκέφτηκα ότι καλό είναι να διατηρηθεί ανοικτή εν τέλει η σελίδα του blog στο μισητό αυτό social media, για να επικοινωνούμε με τους ακόλουθους και να συζητάμε. Στο μεταξύ λοιπόν, πριν αλλάξει η γνώμη, το παρακάτω σουρεαλιστικό και γεμάτο εσάνς άρθρο, είχε ετοιμαστεί προς δημοσίευση:

Τέλος τα σοσιαλ Μήδεια

Ω ναι, με τα όποια καλά για θέματα προώθησης, τα social media και ο βομβαρδισμός πληροφοριών και ψυχολογικών που δεχόμαστε μέσω αυτών, επηρεάζουν αρνητικά τη διάθεσή μας” σε βαθμό κατά πολύ μεγαλύτερο από αυτόν που νομίζουμε.

Ένα κοινωνικό μέσο δικτύωσης έχω όλο κι όλο, το Facebook, που μας βοήθησε να προωθήσουμε και το blog. Το νέο έτος και το υπόλοιπο της ζωής μου εδώ που τα λέμε, δεν θέλω να με βρει με κανένα social media και οποιουδήποτε είδους χαζομάρα μας έχει φορτώσει η γεμάτη σανό εποχή μας. Οπότε αγαπητό ΦουΒου, ευχαριστώ που μας έδωσες βήμα για τις απόψεις μας, go όμως to hell για όλα τα υπόλοιπα που προσφέρεις απλόχερα εσύ και τα αδερφάκια σου στην κοινωνία.

Μεταξύ μας ρε μάγκες, δεν είναι όλοι οι άνθρωποι για να τους δίνεις κοινό. Περάστε μια βόλτα αυτή την εποχή και από το TikTok για να καταλάβετε ακριβώς τι εννοώ.

Θέλουμε λιγότερο άγχος, λιγότερες -ή και καθόλου- selfies του κάθε selfish στις οθόνες μας, οπότε σε αυτό εδώ το blog θα προτιμήσουμε από εδώ και στο εξής μόνο τον πατροπαράδοτο τρόπο: την ιστοσελίδα του blog” η οποία δεν θα κλείσει ποτέ των ποτών as long as Sickman lives: http://www.sickman.blog.

Όσο για εσάς, φίλες και φίλοι  που αλληλεπιδράσατε για τέσσερα+ χρόνια με τις αναρτήσεις και τα άρθρα μας και κρατήσατε ένα ωραίο επίπεδο εδώ μέσα, μπείτε στην ιστοσελίδα και κάντε εγγραφή στο newsletter (subscribe) για να σας έρχονται (μην ξεχνάτε να τσεκάρετε τα σπαμ και για “προωθήσεις”, Google doesn’t like us) e-mail αυτόματα κάθε φορά που ανεβαίνει άρθρο.

Είμαστε ορκισμένοι εχθροί των spammers κι επίσης το blog είναι αυθεντικό blog, με κάκαλα, άρα άρθρο μπαίνει δυο φορές τον μήνα” άντε τρεις αν είμαι στις καλές μου.

Επίσης, στη συνέχεια και όταν θα έχω λίγο περισσότερο χρόνο, θα προσπαθήσω να δημιουργήσω ένα chat στην ιστοσελίδα για να αλληλεπιδρούμε πιο συχνά.

Συστήνω και σε εσάς το ίδιο λοιπόν, να βγάλετε όλοι από τη ζωή σας αυτό το χάσιμο χρόνου και αυτοπεποίθησης, αυτή την θερμοκοιτίδα ανασφαλειών που λέγεται κόσμος των social media.

Let’s actually live.

Μη χαθούμε εεεε!

Σας ευχαριστώ πολύ, minions! 

Οπότε γράψτε άκυρο, η σελίδα το ΦουΒου θα παραμείνει για να προωθούμε τις γνώμες μας😅🥲

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

A WordPress.com Website.

Up ↑

%d bloggers like this: