Κι εκεί που έχεις χαρεί ότι όλη αυτή η παράνοια woke κουλτούρας και πολιτικής ορθότητας υποχωρεί σταδιακά, ξαφνικά βλέπεις να κατακτά το τελευταίο άβατο: τους Ολυμπιακούς Αγώνες.
Ξεκινώντας από την Αρχαία Ολυμπία, η φλόγα είχε την ατυχία να καταλήξει σε ένα (πανάκριβο) πανηγύρι τύπου Eurovision, κάνοντας για πρώτη φορά ανθρώπους να κλείσουν τις οθόνες τους και να αγνοήσουν μία τελετή που περίμεναν χρόνια να παρακολουθήσουν.
Ποιος ξέρει τι άλλο μας περιμένει μετά…
Παρόλα αυτά, μόνο θετικά για το γενικότερο καλό επιδρά όλη αυτή η χαζομάρα. Τούτου λεχθέντος, αποδεικνύει πως όταν κάτι γίνει εργαλείο του συστήματος (οι ατζέντες woke/μοντέρνου φεμινισμού εξυπηρετούν διχασμό των πολιτών στη Δύση και πολλά, πάρα πολλά συμφέροντα), τότε εισχωρεί ακόμη και σε θεσμούς χιλιετιών.
Γιατί οι Ολυμπιακοί Αγώνες δεν είναι μόνο τα αθλήματα, αλλά το ιδεώδες που συνόδεψε αυτούς τους αγώνες μέσα στα μονοπάτια της ιστορίας: ικανό να διακόψει μέχρι και πολέμους, αλλά μη ικανό να γλιτώσει από τη woke παράνοια στη Δύση των ΗΠΑ, της Βρετανίας και της ΕΕ.

Σχολιάστε